Kinder babymassage

Holistic pulsing

Het toepassen van holistic pulsing bij kinderen zorgt voor een betere nachtrust, het laat spieren ontspannen en zorgt voor rust in het lijf waardoor de geest ook tot rust komt. Het is een fijne methode om kinderen die erg druk zijn te laten ontspannen zodat ze dit gevoel leren herkennen en terug kunnen halen op momenten dat het nodig is.

Je kind masseren is leuk en rustgevend. Kinderen raken er meer ontspannen van, slapen beter en krijgen meer zelfvertrouwen. Kindermassage helpt ook tegen faalangst, stress, hoofdpijn, buikpijn, en concentratieproblemen.

Aanraking is van levensbelang.  Zo is dat ook wanneer je ouder bent, je hele leven blijft aanraken belangrijk. Een aanraking prikkelt je hersenen en brengt je in contact met je gevoel. Bij holistic pulsing lig je met je kleren aan op een massagetafel en word je zachtjes geschud waardoor het hele lichaam in beweging komt.

Het principe van holistic pulsing gaat uit van het lichaam dat uit ongeveer 70% water bestaat. Net als op het wateroppervlak zorgt een aanraking voor een rimpeling die doorgaat tot het de kant raakt. Als je bijvoorbeeld vanaf de voeten gaat pulsen, volgt de rest van het lichaam in deze beweging. Hierdoor stromen de lichaamsvloeistoffen beter door het lichaam en zorgen voor een evenwichtige balans.

Tarief kindermassage

Behandeling

Totale duur

Prijs

Kindermassage

20 minuten

€ 17.50

 

Maak snel een afspraak. Bel: 06-27324756.