Stoelmassage

Wat is een stoelmassage?

Stoelmassage is een klassieke massage. Deze massage wordt gegeven in een speciaal voor deze vorm van massage ontwikkelde ergonomische stoel. Je kan kiezen uit twee soorten massages. De massage met olie en de massage zonder olie. Tijdens de massage zonder olie kun je de kleding aanhouden. Tijdens beide massages worden nek, schouders, rug, armen, handen, heupen en hoofd behandeld. Stoelmassage bevordert de bloedcirculatie zodat afvalstoffen efficiënter uit de spieren worden afgevoerd waardoor spanning en stijfheid in de spieren afneemt. Stoelmassage is tevens een preventieve vorm van massage die bijvoorbeeld vastzittende schouders, stijve nek en hoofdpijn kan helpen voorkomen. Bij regelmatige behandeling worden stress en vermoeidheid verminderd.

 

Stoelmassage op de werkplek

Stoelmassage krijgt steeds meer bekendheid bij gemeenten, bedrijven en instellingen. Desgewenst kom ik langs voor een demonstratie en uitleg over deze vorm van massage. Een stoelmassage op de werkplek duurt 20 minuten per persoon. Per uur zijn drie behandelingen mogelijk. Het tarief wordt in overleg samengesteld en is afhankelijk van het aantal stoelmassages en de contractvorm. Desgewenst geef ik ook stoelmassage bij andere gelegenheden, bijvoorbeeld in recreatieverblijven, voor verenigingen of op vrijgezellenfeesten.

Individuele stoelmassage

Stoelmassage wordt veel gegeven op de werkplek bij gemeenten, bedrijven en instellingen. Om stoelmassage voor iedereen toegankelijk te laten zijn, bied ik de mogelijkheid om individueel gebruik te maken van deze massage in mijn praktijkruimte in Scherpenzeel. Een individuele stoelmassage duurt 30 minuten, waarvan 20 minuten massage en 10 minuten voor binnenkomst en rustig afronden. Een stoelmassage kost € 17,50 inclusief BTW.